Conopida murata

de mimmi in Muraturi, 1 Sep 2011 | 6175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg conopida
  • 3 morcovi
  • piper boabe
  • 1 l apa
  • 1 lingura de sare la 1 l de apa
  • 1 lingura de otet la 1 l de apa
  • crengute de cimbru
  • frunze de visin
  • hrean
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida murata:

Spalam borcanele foarte bine. Desfacem conmopida buchetele si o lasam in apa pana curatam morcovii si hreanul. Taiem morcovii felii si hreanul il taiem tije. Spalam crengutele de cimbru si frunzele de visin. Punem la fiert apa cu otet si sare.

Pe fundul borcanelor punem frunze de visin,crengute de cimbru,tije de hrean. Umplem borcanul cu conopida printre care mai punem si felii de morcov.
Pe deasupra punem boabe de piper. Punem borcanele pe lama unui cutit de inox si umplem borcanele cu apa fiarta. Lasam 30 de minute dupa care mai completam cu apa.

Se pot consuma dupa cca 3-4 saptamani,se tin la loc rocoros si intunecat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida murata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate cu ghimbir